Over

Werkt(e) onder andere voor:
De Zijlen, Olijslager, StadsGoud, Sportcentrum De Oude Fabriek, Caribbean Tuna International, Gemeente Groningen, Meeùs, Cendris, Essent, Context Talen, Quark Inc, Provincie Groningen, Arriva, VOS interieur, Martiniplaza, Guido de Brès scholengemeenschap, Joop van den Ende Theaterproducties, Bloktekst, TBI techniek, Welten Groep, Christelijke Scholengemeenschap Groningen, Woonboulevard Groningen, Beweegcentrum Winschoten, Kluwer, NISOM, Spark, Winter Autogroep, Gomarus College, Gemeente Amsterdam, Forte Sportswear, Wolters-Noordhoff, OV-bureau Groningen Drenthe, Syntrus Achmea, Landal, Interpolis, e.v.a.

heslingaVorm geven aan een ‘vormgever’ als Erik, …. een makkie!
Met de ijzeren discipline van deze krachtpatser ben je er snel uit. En, mèt een comfortabel goed gevoel. Of het nu gaat om een ontwerp voor jouw (persoonsgebonden) website, een brochure, een advertentie of een loeigroot bouwbord, in hele korte tijd heb je de concept-uitwerking binnen. Erik luistert scherp. Voelt perfect aan wat jij graag wilt, en is straight; “zo kan het” of “nee, dat gaat niet”.

Roelf Heslinga, De Hondsrug, Groningen

louisWij werken al geruime tijd samen met Studio Pijp en zijn zeer tevreden over zijn diensten. Erik voelt goed aan wat een klant verwacht en overtreft vaak je verwachtingen. Een logo, productverpakking of een website laten maken, hij is van alle markten thuis. Erik heeft een betrouwbare en snelle service, hij is erg betrokken en dat maakt het werken met hem heel plezierig! Kortom: ik ben dik tevreden.

Louis van der Leest, Zwolle

blokErik kan zich heel goed inleven in de wensen van de klant; vaak heeft hij aan een paar woorden genoeg. De ontwerpen die hij maakt zijn altijd mooi, origineel en in de gewenste stijl. Ook kun je rekenen op een snelle service: voor je het weet ligt er een concept in je mailbox. Al met al is het met Erik zeer prettig samenwerken!

Mies Blok, Bloktekst – Den Haag

patrickSinds een jaar of zeven ontwerpt Studio Pijp veel voor onze zonnestudio, het begon met een website en inmiddels is de complete huisstijl aangepast. Erik heeft een aardig steentje bijgedragen in de uitstraling van ons bedrijf met zijn professionele werkwijze en daardoor onze studio leuk in het zonnetje gezet. Erik werkt snel en goed, ik hoop nog lang van zijn diensten gebruik te maken.

Patrick Janmaat, Speedsun – Groningen

welmoedStudio Pijp verstaat onze nieuwe look & feel, past deze feilloos toe op al onze wensen. Van brochures en programmaboekjes tot aan advertenties en mailingen; zowel offline als online. Erik levert kwaliteit. En is snel. Een ongekende combinatie voor een creatieve duizendpoot. Opmerken dat Spark zeer tevreden is over de samenwerking zou een understatement zijn.

Welmoed Rieff, Spark, Leidschendam

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!